Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Vis flere

Mærke

Værktøjsholder

Viser 1–9 af 191 resultater

Loading tool

Hos S.M Værktøj har vi enhver type eldrevet værktøj

Under denne kategori kan du fine alt vores værktøj, der er eldrevet. Vi har et bredt sortiment af eldrevet værktøj fra Milwaukee, som er en af de førende mærker på markedet, når det gælder fremstilling af værktøj. Vi kan tilbyde bl.a. en variation af diamantværktøj samt alt lige fra støvsugere, murrillefræsere, magnetborestandere, pladesakse til skæring af stål, båndslibere, vinkelslibere samt meget andet.

Her kan du også finde en variation af diamantværktøj, der er af professionel kvalitet, og som er specielt effektivt til at bryde gennem hårde overflader. F.eks. diamantboremaskinen fra Milwaukee model DCM2-350 C, der har en 2-trins diamantboremotor. Den har bl.a. en kontakt til blød opstart og overbelastningssikring af motoren. Derudover har modellen indbygget skridkobling og tredobbelt reduktionsgear samt en drejeanordning til vand. Diamantboremaskinen er helt sikkert et køb du ikke kommer til at fortryde.

Hos S.M Værktøj har vi enhver type batteridrevet værktøj

Under denne kategori kan du finde alt vores værktøj, der er batteridrevet. Vi har et bredt sortiment af batteridrevet værktøj fra Milwaukee, som er en af de førende mærker på markedet, når det gælder fremstilling af værktøj. Vi kan tilbyde alt lige fra akku bajonetsave, akku slagboremaskiner, akku rundsave, akku vinklede dykkerpistoler, akku vinkelslibere og akku fugepistoler samt meget andet akku værktøj.

Vi har alt batteridrevet værktøj, som du kunne tænke dig til både små og store arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige værktøj til din opgave. Både for arbejdsudførelsen, men også for brugeren. Overensstemmelsen mellem arbejdsopgaverne og værktøjet betyder en del. Uanset hvilken type akku værktøj du skulle gå og lede efter, så finder du det helt sikker her hos S.M Værktøj ApS.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.