full screen

Beskrivelse

Apple iPhone 13 Mini 5,4″ 128GB Midnight 5G

Takket være sin lille størrelse passer iPhone 13 mini smartphonen perfekt i lommen. Den tilbyder en stilstærk konstruktion med high-tech-funktioner som 5G dataforbindelse og IP68-beskyttelse. Super Retina XDR-skærmen har en fremragende lysstyrke og klarhed, og A15 Bionic-processoren er klar til at håndtere selv de mest krævende opgaver.

Klassisk design med god slidstyrke

iPhone 13 mini har et klassisk design med en ramme i aluminium og en bagside i glas. For at sikre endnu højere slidstyrke for enhedens touchskærm har Apple arbejdet tæt sammen med Corning for at udvikle en revolutionerende glasteknologi – nemlig Ceramic Shield, som introducerer nanokeramiske krystaller i glas. Denne iPhone har også IP68 vurdering, så den er spildresistent og kan klare sig i op til 30 minutter på 6 meters vanddybde.

Super Retina XDR-skærm

Super Retina XDR OLED touchskærmen strækker sig fra kant til kant og tilbyder mere plads til indhold, mens telefonens dimensioner holdes på et niveau, hvor du stadig kan bruge den i én hånd. 2532× 1170 skærmopløsningen med 476 ppi leverer et højt detaljeniveau samt True Tone- og HDR-teknologi for præcise farver. Med en maksimal lysstyrke på 800 nits ved typisk brug og 1.200 nits til HDR-indhold kan alt ses klart og tydeligt på billederne, selv på en solskinsdag.

Kraftfuld processor

A15 Bionic processoren tilbyder en 6-core CPU med 2 ydelses- og 4 effektivitetskerner, samt en ny 4-kerne grafikprocessorenhed for en fremragende gaming- og multimedieoplevelse og en ny 16-core Neural Engine. Selvom det er en kraftfuld enhed, er den også enormt strømeffektiv takket være 5nm fremstillingsprocessen.

Dual kamerasystem med Wide og Ultra Wide

iPhone 13 mini har et fantastisk dual kamerasystem med et Ultra Wide kamera, der gør det muligt at tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen – en funktion der er perfekt til at tage billeder af landskaber, grupper, indretning og action. Ultra Wide-sensoren opfanger nu endnu flere detaljer i mørke områder. Det andet kamera er et 12 MP vidvinkelkamera, der tager flot oplyste billeder, selv i lav belysning, takket være den nye Night-tilstand. Det har også en ny sensor-shift billedstabiliseringsfunktion for skarpe billeder, selv når hånden ryster. Portrættilstanden med 6 effekter og Depth Control kan skabe mere naturlig bokeh og giver mere lyskontrol, så du altid kan tage flotte billeder.

Cinematic-tilstand for professionelle videoer

Når du optager videoer, kan du drage fordel af den nye Cinematic-tilstand, som automatisk skifter fokus fra ét subjekt til et andet, hvilket skaber flotte dybdeeffekter og fokusovergange. Kameraet fornemmer også, når et nyt subjekt træder ind i scenen og skifter fokus. Takket være iPhones gode processeringsegenskaber kan du endda justere dine optagelser, efter du har optaget dem. Denne teknik giver dig mulighed for at skabe mere professionelt indhold på din iPhone.

TrueDepth frontkamera

Det frontvendte TrueDepth 12 MP kamera kan bruges til fantastiske selfies og gruppebilleder, der er fulde af levende farver. Du kan endda bruge frontkameraet til at tage et slofie – et slow-motion selfie i høj kvalitet.

Next-generation Smart HDR 4

Tag ultraskarpe billeder med Smart HDR 4, der bruger maskinlæring til at maksimere potentialet for hvert billede og justerer lysstyrke, farver og hvidbalance. Så du kan tage flotte billeder og videoer under alle lysforhold og med perfekt optagede hudtoner og teksturer.

iOS 15

iPhone 13 mini har forbedret iOS 15. Med SharePlay kan du tale på FaceTime mens du ser TV-serier og film, lytter til musik eller deler din skærm. Gittertilstanden viser personerne på FaceTime i samme størrelse, så du opnår bedre gruppesamtaler. Notifikationerne er blevet designet på ny og viser nu større kontaktfotos og app-ikoner, så det er nemmere at identificere dem.

Flere funktioner:

– 128 GB intern hukommelse
– Dual SIM-kompatibel med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
– Mere sikker Face ID
– Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC parring
– MagSafe trådløs opladning op til 15 W
– Qi trådløs opladning op til 7,5 W

I æsken:
– iPhone 13 mini
– USB-C til Lightning-kabel
– Dokumentation

Yderligere Information

Vægt 0.221 kg
Størrelse 28 × 82 × 15 mm
Mærke

Apple iPhone 13 Mini | 5,4″ 128GB Midnight 5G

Varenummer (SKU): 10-182-005

Apple iPhone 13 Mini 5,4″ 128GB Midnight 5G Takket være sin lille størrelse passer iPhone 13 mini smartphonen perfekt i lommen. Den tilbyder en stilstærk konstruktion med high-tech-funktioner som 5G dataforbindelse og IP68-beskyttelse. Super Retina XDR-skærmen har en fremragende lysstyrke og klarhed, og A15 Bionic-processoren er klar til at håndtere selv de mest krævende opgaver. […]

6.666,00 DKK 8.332,50 DKK inkl. moms

På lager 1-3 dages levering

Varenummer (SKU): 10-182-005

Se Specifikationer