Beskrivelse

Apple Watch Ultra

Tag det næste skridt med dette nye Apple Watch Ultra. Designet til ekstreme forhold uden plads til kompromiser. Titaniumkabinettet er testet i henhold til militær standard MIL-STD 810H for at sikre den bedst mulige beskyttelse, med vandmodstand på op til 100 m og IP6X-støvbeskyttelse. Apple Watch Ultra er perfekt til løb, vandreture, dykning og andre aktiviteter med højintensitetsaktiviteter. Enheden er derudover også udstyret med sundheds- og aktivitetsmåling på højeste niveau, så du kan opnå dit bedste og holde dig tryg.

Kabinet
Kanterne på titaniumkabinettet er hævet for at beskytte safirglaslinsen fuldt ud mod sidestød. Den digitale krone er større og er sammen med sideknappen hævet til siden for at gøre det nemt at betjene den i alle omgivelser, selv med handsker. Den nye action-knap er let tilgængelig og kan tilpasses fuldt ud til dine specifikke behov.

Skærm
Always-On Retina-skærmen er den hidtil største Apple Watch-skærm og giver en fantastisk lysstyrke på op til 2.000 nit, så du nemt kan læse i direkte sollys. Wayfinder-skærmen til Apple Watch Ultra har en tidsskive med et live-kompas og andre oplysninger, og den kan skiftes til en levende rød nattilstand ved at dreje på den digitale krone.

Lyd
Et system med tre mikrofoner og maskinlæringsfiltre vælger automatisk de optimale indstillinger for at opnå den bedste stemmekvalitet, selv i blæsende omgivelser. En dobbelt højttaler med øget lydstyrke giver en høj og klar lyd. En nødsirene kan aktiveres ved at holde handlingsknappen nede og udsender en 86 dB-lyd, der kan høres på op til 180 m afstand.

Navigation
Den dobbeltbåndede GPS, kombineret med Apple-kort, skaber et meget detaljeret og præcist navigationssystem. Den nydesignede Compass-app holder dig på sporet og giver dig et komplet overblik over højde, hældning, længde- og breddegrad ved at dreje på den digitale krone.

Dykning
Dette Apple Watch Ultra leveres med en fuldt funktionsdygtig dykkercomputer og er EN13319-certificeret. Uret er fuldt ud vandtæt i op mod 40 meter og har en dybdemåler, der giver nøjagtige dybde- og vandtemperaturdata i realtid. Dykkeappen Oceanic+ er udstyret med alle centrale dykkerfunktioner som f.eks. dekompressionsgrænser, opstigningshastigheder og sikkerhedsstop, der alle kører på Bühlmann-dekompressionsalgoritmen. Alle oplysninger er lyse i farven, farvekodede og kan nemt betjenes ved at dreje på den digitale krone.

Måling af iltindholdet i blodet
Iltniveauet i ens blod er en vigtig indikator for ens helbred. Det gør det lettere at forstå, hvor godt din krop optager ilt under fysisk krævende aktiviteter.

EKG Pulsmåler
En forbedret optisk hjertesensor-måler giver oplysninger om din hvile-, gang- og træningspuls direkte på displayet. For at forebygge en almindelig og ofte udiagnosticeret hjerterytmeforstyrrelse indsamler og tilbyder uret vigtige data for dit generelle helbred. Udnyt det indbyggede elektrokardiogram, og tag dig godt af dit helbred.

Sikkerhedsfunktioner
Sikkerhed er førsteprioritet, og det er derfor, at Apple Watch Ultra har en række nødfunktioner. Dette omfatter et SOS-nødsignal, der aktiveres ved at trykke på sideknappen og holde den nede, og en automatisk styrt- og falddetektion, der ved at udnytte fordelene ved næste generation af acceleratoren og gyroskopet er i stand til at registrere, når du falder, og starte et opkald eller sende en besked med din placering til din kontaktperson i tilfælde af nødsituationer.

Batteri
Det store batteri holder dig fuldt forbundet og kørende i op til 36 timer ved normal brug og op til 60 timer ved lav strømforbrugs-indstillingen.

Pasform
Denne medium/large-størrelse urrem kan passe til håndled fra145 til 220mm i omkreds.

Kompatibilitet
Denne model er kompatibel med iPhone 8 og nyere med iOS 16 og nyere.

Yderligere information
Mærke

Apple Watch Ultra | 49mm Smartwatch

Vejl. pris
6.560,00 kr.
(ekskl. moms)