Beskrivelse

GØR DET NEMT FOR DIG SELV

Lyd, der holder dig fokuseret

Kom helt ind i dit gamingunivers med en fintunet lydsignatur, der placerer dig lige der, hvor det sker. Med den kraftfulde bas, fyldige mellemtone og detaljerede diskant er du altid på forkant. PC? Konsol? Mobil? Det gør ingen forskel. Uanset hvor du skal hen, er Portal den ultimative partner til dit eventyr.

VIRTUEL SURROUND SOUND

Se alt. Hør alt.

Portal omslutter dig med gåsehudsfremkaldende surround sound, så du hele tiden føler, at du er midt i det hele. Disse gaminghovedtelefoner, der er baseret på avanceret Dolby Atmos-teknologi og fintunet efter vores højeste standarder, placerer lydene præcist i 3D-lydbilledet, så du kan reagere hurtigt. Virtuelle universer har aldrig lydt så realistiske.

VIRTUEL BOOM-ARM

Det næste opkald? Helt klar talegengivelse.

En innovativ virtuel boom-arm, der forstærker din stemme ved hjælp af en række følsomme mikrofoner, får Portal til at skille sig ud fra mængden. Den er lige så kraftfuld som en traditionel boom-arm, bortset fra at intet kommer i vejen for dig. Bevar kontrollen med mulighed for hurtigt at slå lyden fra – så du altid kan høre og blive hørt.

ULTRASTABIL FORBINDELSE.

Slut dem til, og fyr den af

Portal leverer stor lyd i høj kvalitet med en seriøst lav latenstid via en bundsolid trådløs 2,4 GHz-forbindelse. Du kan også bruge et USB-C-kabel eller et 3,5-mm-jackkabel og parre dem med en anden enhed. Så bevarer du altid forbindelsen – til musik, mennesker, universer.

SPIL I LÆNGERE TID

Tid til gaming? Altid.

Portal til PC og PlayStation giver dig op til 19 timers trådløs gaming. Skift til Bluetooth, og spil i 42 timer – selv med ANC slået til. Portal til Xbox giver dig op til 12 timers gaming med trådløs forbindelse, Bluetooth og ANC. Hvis du kun bruger Bluetooth og ANC, får du helt op til 24 timers gaming.

Komfortable

Lette. Smukke. Unikke. Portal er designet til komfort og optimeret til fordybelse. Med en hovedbøjle med stof af åndbare bambusfibre og et forskudt trykpunkt, der forebygger irritation, har du det perfekte udstyr til, når du skal game igennem.

Kraftfuld lyd på alle platforme

XBOX-VERSION

Kompatibel med Xbox Series X og S.

Er du Xbox-gamer? Du kan nemt forbinde denne version af Portal til din konsol via Xbox Wireless-protokollen. Med Dolby Atmos-teknologi kan du forvente bedre lydkvalitet og lavere latenstid end med andre Bluetooth-headsets.

PC OG PLAYSTATION-VERSION

Med dual-mode-funktionalitet.

Portal til PC og PlayStation har stor og detaljeret lyd, dual-mode-funktionalitet og en USB-C-dongle, der giver dig øjeblikkelig trådløs konnektivitet. PC-gamere kan desuden få virtuel surround sound med Dolby Atmos for Headphones.

BEGGE VERSIONER ER KOMPATIBLE MED SMARTPHONES OG TABLETS

Forbind dem til en hvilken som helst smartphone eller tablet – selv Nintendo Switch.

Du bestemmer. Brug enten Xbox- eller PC- og PlayStation-versionen af Portal for at komme i gang på din smartphone eller tablet via Bluetooth. PC- og PlayStation-headsettet leveres med en USB-C-dongle, der sikrer hurtigere konnektivitet.

Hjemme, hvor som helst: Alex “Machine” Richardson

Alex med Beoplay-portal

Yderligere information
Mærke

B&O Beoplay Portal | Trådløse hovedtelefoner sort

Vejl. pris
3.000,00 kr. 3.750,00 kr.
(ekskl. moms)

Gamingheadset på eliteniveau

Xbox. Playstation. PC. Mobil. Beoplay Portal kan det hele. Udforsk nye universer med avanceret støjreduktion, krystalklar chat og intens surround sound.