full screen
full screen
full screen
full screen
full screen

Beskrivelse

CharBroil PROFESSIONAL 4400 B Professionel Gasgrill

Grillen med 4 brændere fra Professional serien er den perfekte mestergrill i mellemstørrelse. Den startes ved at trykke på en knap. Ved hjælp af infrarød teknologi varmer denne grill hurtigere op, bliver varmere og har en mere jævn varmefordeling, hvilket giver færre opblusninger og saftigere kød. Fire brændere i rustfrit stål med adgang fra oven giver langvarig ydeevne og bedre temperaturstyring. Støbejernsriste sikrer fremragende ydeevne og perfekte grillmærker. Et stort emaljeret varmestativ giver plads til brød og grønsager. To store låger i rustfrit stål skjuler tanken og giver mulighed for ekstra opbevaring.

Egenskaber / Fordele

  • TRU-Infrared grillsystem

Oplev velsmagende og saftigere mad hver gang. TRU-Infrared™ leverer jævn varme, der giver hurtigere tilberedningstider og ingen opflamning.

  • Garanti

Vores kvalitet taler for sig selv, 10 års garanti på rustfri brændere, 3 år på grillristerne og 2 år på alle andre komponenter.
  • Støbejernsriste

er holdbare, modstandsdygtige overfor rust og nemme at rengøre.
  • Låsbar hjul

To af grillens fire hjul kan låses, hvilket sikrer, at grillen står sikkert, når du har låst hjulene.
  • Flammetæmmere i rustfri stål

Den rustfrie flammetæmmer beskytter brænderen mod dryppende fedt og hjælper med at fordele varmen.
  • Brødhylde

Brug denne udtagelige rist til at holde maden varm eller varme brød.
  • Sidebrænder

Kog kartofler, varm sauce eller andet der passer til det, du griller, eller luk låget ned og brug overfladen som ekstra arbejdsplads.
  • Surefire elektrisk tænding

En elektrisk tænding på hver brænder betyder, at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Ingen brug af tændstikker.

Yderligere Information

Mærke

CharBroil PROFESSIONAL 4400 B | Professionel Gasgrill

Varenummer (SKU): 10-234-002

CharBroil PROFESSIONAL 4400 B Professionel Gasgrill Grillen med 4 brændere fra Professional serien er den perfekte mestergrill i mellemstørrelse. Den startes ved at trykke på en knap. Ved hjælp af infrarød teknologi varmer denne grill hurtigere op, bliver varmere og har en mere jævn varmefordeling, hvilket giver færre opblusninger og saftigere kød. Fire brændere i […]

4.500,00 DKK 5.625,00 DKK inkl. moms

På lager 1-3 dages levering

Varenummer (SKU): 10-234-002

Se Specifikationer