full screen

Beskrivelse

COAST HP7 håndlygte (410 lumen) – i blisterpakning

HP7 LED lommelygten har en størrelse, der gør den let at have med sig på farten. Med lygtens “cycle switch” kan du nemt vælge mellem høj lysstyrke på 410 lm, 215 lm eller lav lysstyrke på 60 lumen.

Coasts patenterede “Pure Beam Focusing Optic System” giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra fokuseret lyskegle til bred lyskegle (spot to flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuseret lys. Bulls Eye spotlyset giver dig en stærk fokuseret lysstråle med en maksimal stråle afstand på op til 229 meter, samt en ydre ring af mere diffust lys, som giver dig mulighed for, samtidig, at se et større område ud til siderne. Beam Lock System gør det muligt, at fastlåse strålen i enhver ønsket position.

HP7 er meget robust, stødsikker og har aluminiumskabinet, som gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. Lygten er testet og normeret til ANSI/FL1 standarder.

 

Funktioner:

  • Coast’s Pure Beam Focusing Optic System
  • Fingertip Speed Focus
  • Beam Lock System

COAST HP7 | Håndlygte (410 lumen)

Varenummer (SKU): 06-125-006

COAST HP7 håndlygte (410 lumen) – i blisterpakning

400,00 DKK 500,00 DKK inkl. moms

På lager 1-3 dages levering

Varenummer (SKU): 06-125-006

Se Specifikationer

På udkig efter mængderabat?

Vores salgsafdeling vil gerne hjælpe dig med at få et godt tilbud på COAST HP7 | Håndlygte (410 lumen) , når du køber i større mængder
Formular til mængderabat