full screen

Beskrivelse

Mundbind Type 2R (IIR) er godkendt i henhold til kravene i regulering EN 14683:2019 indenfor MDD CLASS I.

Mundbind TYPE IIR er en 3-lags ansigtsmaske med øre elastik. Den består af en ansigtsmaske, et formet stykke og et øre-bælte. Ansigtsmasken er lavet af to lag med medicinsk non-woven materiale og et mellemliggende medicinsk melt-blown lag. Det formede stykke er lavet af et bøjeligt plastmateriale. Øre-bæltet er et elastisk materiale.
Mundbindet er velegnet til grundlæggende beskyttelse af medicinsk personale eller beslægtet personale samt til beskyttelse mod spredning af kropsvæsker.

Brugsanvisning:
  1. Tag fingrene gennem øre elastikkerne. Næseklemmen skal være øverst. Placér masken over din næse og mund.
  2. Placér elastikkerne omkring ørene. Træk i masken fra oven og forneden for at folde den helt ud. Dette vil give maksimal dækning af ansigtet og minimere antallet af lag, du skal ånde gennem.
  3. Form næseklemmen rundt om næsen for at minimere luftlækage.
  4. Skift maske, når den er kontamineret samt mellem hver anvendelse.
  5. Smid masken væk efter brug.
Opbevaring:

Opbevares indendørs med relativ fugtighed, der ikke overstiger 80%, undlad kraftigt tryk, direkte sollys eller regn og sne, ingen ætsende gas erosion og gode ventilationsforhold.

Mundbind Type 2R (IIR)

Varenummer (SKU): 02-183-036

Mundbind – 3 lags – lyseblå maske med hvid kant og elastik, som lægges over mund og næse. Beskytter mod virus, bakterier og støv. Beskytter både dig selv og dine medmennesker.

2,00 DKK 2,50 DKK inkl. moms

På lager 1-3 dages levering

Varenummer (SKU): 02-183-036

Forpakning: 50 stk.

Kolli: 5000 stk.

Minimumskøb: 50 stk.

Se Specifikationer

På udkig efter mængderabat?

Vores salgsafdeling vil gerne hjælpe dig med at få et godt tilbud på Mundbind Type 2R (IIR) , når du køber i større mængder
Formular til mængderabat