Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Vis flere

Mærke

Vis flere

TPI

Klingelængde

Viser 1–9 af 63 resultater

Loading tool

Milwaukee, markedets mest pålidelig el-værktøjs producent

Milwaukee er en af det mest velkendte brands indenfor el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere. Brandet er meget populært på grund af deres produkters lange levetid, og velfungerende, optimerede løsninger. S.M Værktøj er forhandler af, og har altid Milwaukee på lager. Vi opdaterer ofte vores sortimentet af produkter alt afhængigt af, hvad der er efterspørgsel på fra vores kunder. Hvis den maskine du lige præcist søger ikke findes her på siden, kan du kontakte vores kundeservice som står klar til at hjælpe dig med at finde en løsning.

Vinkelslibere med lækker komfort og funktionalitet

Vinkelslibere fra Milwaukee der med et bredt sortiment hvor hver vinkelsliber har sine unikke funktioner, men samtidig holder fast i en høj standard i forhold til korfort og kvalitet. Det er super lækkert at anvende de fantastiske AKKU vinkelslibere, da de er meget lette og med Milwaukees kraftfulde kulfri motorer som findes i stort set alle produkter, men som Milwaukee har finpudset. Funktioner med masser af indstillinger, højt niveau af sikkerhedsforanstaltninger og betjeningsniveau hvor enhver kan anvende den, er det altså værktøj hvor det er svært at finde et bedre alternativ.

Bore-/skruemaskiner med de bedste motorer på markedet

Milwaukee har et stærkt sortiment af batteridrevet AKKU værktøj, og  bore-/skruemaskiner er ingen undtagelse, her findes den maskine enhver håndværker bør eje ligemeget om det er til hobby eller professionelt brug, så finder en bore-/skruemaskine altid vej til værktøjskassen.

Den høje kvalitet af Milwaukees produkter sikrer dig at du ikke kommer til et kompromis, små ting som eksempelvis indbygget arbejdslys er en super lækker funktion og den findes på stort set alle modeller af bore-/skruemaskiner.

Milwaukee ONE-KEY

Med omfattende Bluetooth® tracking, stregkode-scanning og geofence, har det aldrig været lettere at holde styr på virksomhedens udstyr. Få komplet kontrol og overblik over jeres aktiver på tværs af jobs, folk og lokationer. Hvis noget ikke er som det burde være(og hvor det burde være), får du besked på telefonen.

ONE-KEY™ lagerstyring giver dig mere tid i hverdagen, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Dine processer strømlines med ét digitalt katalog, som dit team har adgang til hvor som helst. Få mere indsigt i, hvordan dit udstyr præsterer.

Hvorfor handle Milwaukee hos S.M Værktøj?

Vi har stor og efterhånden mange år på bagen som Milwaukee forhandler, og vi har en bred vifte af deres batteridrevne AKKU maskiner, el-værktøj og tilbehør. Nogle af de mest populære produkter er bore-/skruemaskiner og vinkelslibere, men dertil har vi også en bred vifte af alverdens håndværker maskiner, værktøj og tilbehør, dertil har vi også vores egne produkter som passer til alle Milwaukee maskiner, alt fra bits og bor til bajonetsavs klinger og skæreskiver fra RW Blades. Vi sørger selvfølgelig for at holde prisen nede, så du får det bedste værktøj til den bedste pris.

3 års garanti

Milwaukee tilbyder 3 års udvidet garanti på deres produkter, derfor bør du, når du modtager dit nye Milwaukee værktøj, at registrere det inden for 30 dage efter køb, ved at klikke her Milwaukee udvidet garanti.

Hvis du har spørgsmål til garanti eller produkter generelt, kan du kontakte vores kundeservice som står klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, enten ved at ringe til os, eller bruge chatfunktionen.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.