Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Vi har alt lige fra bajonetsavblade, diamandklinger, CMT rundsavsklinger og metalborsæt, og alt andet skærende værktøj du kunne få brug for.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Vis flere

Mærke

Vis flere

Værktøjsholder

Klinge-/skivediameter

Vis flere

Klingetænder

Vis flere

Centerhul

TPI

Klingelængde

Vis flere

Materiale

Vis flere

Viser 1–9 af 325 resultater

Loading tool

Skærende værktøj til enhver slags arbejde

Der er en lang række opgaver, der bliver udført med skærende værktøj. Det er godt som håndværker at have lidt af hvert ved hånden, i tilfælde af at diverse arbejdsopgaver hvor man kunne få brug for skærende værktøj pludselig skulle dukke op.

Hos S.M Værktøj ApS har vi de bedste produkter på markeder, der hører under kategorien skærende værktøj. Dermed er du sikret fremragende resultater i dit arbejde, hvis du køber skærende værktøj hos os.

Står du og har brug for bajonetsavblade, så har vi et stort udvalg fra Milwaukee, som er vores primære producent til en stor del af værktøj. De har mange års erfaring med værktøjsfremstilling og er nogle af de førende på markedet. Vores bajonetsavklinger er robuste, har en lang, optimal levetid og er perfekte til hurtigsavning. Vi kan tilbyde indtil flere størrelser af bajonetsavblade, så du kan finde den der passer helt præcist til dig og dit arbejde.

Hvis du mangler rundsavsklinger til bl.a. armeret beton, eternit eller andre byggematerialer, så kan vi tilbyde diamantværktøj i form af diamantrundsavsklinger. Diamantklingerne er af professionel kvalitet og er yderst effektive, når det kommer til skæring gennem hårde materialer. Diamantklingerne kan desuden fungere som multifunktionsklinger i og med, at de kan skære gennem alt som f.eks. granit, mursten, beton og meget andet. Er du på jagt efter en ny og effektiv diamandklinge, så kan vi hjælpe dig her hos S.M. Værktøj ApS.

Stort sortiment af skærende værktøj

Under denne kategori hos S.M Værktøj ApS kan du finde et ekstra stort sortiment af skærende værktøj.

Vi har alt lige fra bajonetsavblade, diamandklinger, CMT rundsavsklinger og metalborsæt, og alt andet skærende værktøj du kunne få brug for.

Vores produkter henvender sig både til private gør-det-selv mænd og professionelle håndværkere. Alt under denne kategori er af højeste kvalitet og funktionalitet, så du er sikret et køb du ikke vil fortryde.

Her på siden har vi nemlig samlet et fantastisk bredt udvalg af kvalitetssikret skærende værktøj.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.