Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Hos S.M Værktøj ApS har vi et stort udvalg af alt inden for kemi.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Kemi til enhver opgave

Som håndværker er der en lang række opgaver, der skal udføres ved brug af kemiske midler. Det kan være alt lige fra malingsarbejde, kemi til rustløsning, motorskyl, bremserens, skummende glasrens, sågar endda sekundlim kan der blive brug for.

Står du og skal til at male, så kan vi tilbyde hele 10 liters hvid vægmaling fra B&J 5, som er en del af den miljømærket B&J-serie. Serien består af kvalitetsmaling til indendørsbrug af ekstrem høj kvalitet.
B6J 5 er blandt de absolut bedste mærker på markedet, når det kommer til vægmaling.

Vi kan tilbyde en længere række produkter fra MA, som har alt inden for kemiske midler du kunne stå og mangle. Har du brug for at fjerne rust på metaloverflader, så kan Mas rustløsner fjerne bl.a. rustne skruer, møtrikker og bolte. Rustløsneren er en højkvalitetsolie samt en tilsætning af MoS2 gør, at metaloverflader forbliver smurt og sikre. Det kemiske middel er hurtigvirkende og har en fremragende indtrængningsevne samt rustbeskyttende egenskaber. Derudover sikrer den også metal mod skadelige vejrforhold og korrosion.

Har du brug for glasrens, så kan du også finde det her fra MA. Det er skummende glasrens og er et universelt rengøringsmiddel til rengøring af bl.a. bilruder, spejle, Tv-skærme, porcelænsfliser og meget mere. Det fjerner hurtigt og effektivt fedt, trafiklim, insekter, snavs, m.m. Det efterlader en ren, skinnende og blank overflade efter sig, så alle dine glasoverflader bliver så gode som nye.

Stort udvalg af kemiske midler

Står du og leder efter kemiske midler til dine arbejdsopgaver? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos S.M Værktøj ApS har vi et stort udvalg af alt inden for kemi.
Håndværkere skal gennem årene udføre mange forskellige typer opgaver, og man ved aldrig, hvornår man får brug for kemiske midler til arbejdsudførelsen. Vores kemiske midler henvender sig både til private gør-det-selv personer og professionelle håndværkere.

Vi kan garantere, at vores kemiske midler ikke kommer til at skuffe. Vi tilbyder kun det bedste af det bedste på markedet, så du er sikret høj kvalitet i de produkter, som du køber hos os.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.