Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Hos S.M Værktøj ApS kan du finde alle de personlige værnemidler du kunne få brug for, så du er sikret fuldstændig beskyttelse i forbindelse med mere udsatte arbejdsopgaver.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Vis flere

Mærke

Vis flere

Stort udvalg af værnemidler

Hos S.M Værktøj ApS kan du finde alle de personlige værnemidler du kunne få brug for, så du er sikret fuldstændig beskyttelse i forbindelse med mere udsatte arbejdsopgaver. Personlige værnemidler er en betegnelse for udstyr, der skal beskytte brugeren mod risici i forbindelse med arbejdsudførelsen.

Du skal altid huske, at være omhyggelig med brugen af de rigtige sikkerhedsforanstaltninger og værnemidler. Dette gælder især ved lidt farligere eller risikable arbejdsprocesser.

Vi tilbyder et bredt sortiment til både inden- og udendørsforbrug fra producenter, som benytter materiale af høj kvalitet og har sammenhæng mellem sikkerhed og design.

Selv de farligere opgaver kan gennemføres helt optimalt, når man har taget de nødvendige sikkerhedsforhold, og har taget passende værnemidler i brug, hvilket skaber mere arbejdsglæde og tryghed i hverdagen. Derfor har vi samlet en stort udvalg til dig og hvad end du står og mangler.

Hele vores samlede sortiment af personlige værnemidler er i overensstemmelse med Arbejdstilsynet, direktivet og mærkningsreglerne, da alle vores producenter er de ledende på markedet.

Værnemidler til enhver opgave

Under arbejdsudførelsen kan man blive udsat for en længere række risici. Derfor er det vigtigt at have de rette værnemidler på plads.
Hvis du leder efter de ultimative beskyttelsesbriller, så har vi fundet dem for dig. Øjenværn skal anvendes, så eventuel skadelig påvirkning af øjnene undgås. Desuden, er øjenværn også til for, at beskytte øjnene imod flyvende partikler, støv og stænk eller kemiske påvirkninger. Det kan også bruges til at beskytte imod stråling, såsom f.eks. optisk stråling fra svejsning eller lasere.

Under arbejdsudførelsen kan dine hænder også blive udsat for en række forskellige risici afhængigt af, hvilke arbejdsopgaver, som du skal udføre. Arbejdshandsker skal beskytte dine hænder mod en eller flere typer af negative påvirkninger, såsom slitage, slag, klemning, stik, vibrationer, kulde og varme. Yderligere, skal de også beskytte mod eventuelle kemiske stænk. Hos S.M Værktøj kan du finde et bredt udvalg af arbejdshandsker i mange forskellige materialer.

Hvis du leder efter et par perfekte arbejdssko, så tilbyder vi et udvalg af arbejdssko fra L. Brador, som er kendt for deres funktionalitet og komfortable pasning. Deres produkter er udviklet i forbindelse med brugerne, så du er sikret høj kvalitet og holdbarhed med disse arbejdssko.
Yderligere kan vi tilbyde varianter af Arbesko, som benytter dyre teknologier, der gør sikkerhedsskoene enormt sikre og komfortable.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.