Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Her finder du vores nøje udvalgte sortiment af solide arbejdshandsker. Vi bestræber os på at leve op til efterspørgslen på arbejdshandsker til alle erhverv, og effektivt levere et produkt der lever op til forventningerne, og helst uden ubehagelige overraskelser.

Derfor finder du kun det bedste af det bedste her på siden.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Vis flere

Viser 1–9 af 43 resultater

Loading tool

Arbejdshandsker der opfylder kravene til alle erhverv.

Alle handsker i vores sortiment er nøje udvalgt på baggrund af vores kunders efterspørgsel, og vi eksisterer for at servicere vores kunder. Derfor finder du altid de mest populære og kvalitetsrige arbejdshandsker hos S.M Værktøj.

Professionel eller hjemme i haven?

Uanset om du arbejder hos en virksomhed, eller hjemme i din egen have, garanterer vi at du finder de perfekte arbejdshandsker til de opgaver du har.

Fra de tykkeste oksespalt handsker til de mest behagelige bløde gedeskinds læderhandsker så er du altid i gode hænder, professionel eller ej, så får du kun de bedste handsker her.

Velkendte handsker

Vi har handsker fra alle velkendte mærker såsom BlueStar, Otto Schachner, OX-ON og Guide.

Vi tilbyder også vores egen serie af handsker NORSE, som vi har udviklet baseret på hvad de forskellige brancher efterspørger.

Hvilke handsker skal jeg vælge?

Vi har sørget for at alle vores produkter er kategoriseret på en måde der gør det nemt for dig at finde lige præcis de handsker du leder efter.

Og hvis du ikke kan finde de rigtige handsker eller ikke kan finde de handsker du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder altid klar ved tasterne og telefonerne, så vil vi prøve at hjælpe dig bedst muligt med at finde den perfekte løsning.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.