Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Værktøjsholder

Klingelængde

Viser 1–9 af 77 resultater

Loading tool

Stort udvalg af multifunktionsklinger

Under kategorien multifunktionsklinger finder du S.M Værktøjs eget udvalg af tilbehøret. Vi har gjort det til et speciale at finde tilbehør i super kvalitet til overkommelige priser. Derfor finder du også et differentieret udvalg af multifunktionsklinger, hvor begge vores mærke RW Blades samt BaZoka er repræsenteret med adskillige produkter. Ved køb af RW Blades multifunktionsklinger er du sikret vores bedste kvalitet. Multifunktionsklingerne er nøje udvalgt blandt mange forskellige leverandører og netop derfor finder du her produkter, som udskiller ift. til de produkter du kender på markedet da vi har formået at finde et optimalt mix mellem pris og kvalitet. Udover RW Blades finder du ligeså BaZoka multifunktionsklinger, som er meget prisbevidste klinger der primært henvender sig til hobby-håndværkeren.

Hvilken type klinge har du brug for?

Multifunktionsklingernes opbygning gør dem idéelle til forskellige formål, hvorfor du altid skal overveje hvilken multifunktionsklinge du skal bruge til det respektive formål. Når vi snakker RW Blades findes der de mest gængse multifunktionsklinger i en bredde af både 34mm samt 68mm til træ og metal, disse klinger er sammenlignelige med FEIN standard klinger. Derudover finder du også en længere udgave på 78mm til både træ og metal. Træklingerne anbefaler vi, generelt, bliver brugt til skæring i træ, tømmer, gipsplader, kunststof, PVA samt spånplader. Ligeledes kan der om metal multifunktionsklingerne siges at de er anbefalelsesværdige til alt arbejde i metal, træ med søm, gips samt kunststof og PVC materialer.

Et marked med mange typer maskiner og klinger.

Generelt kan der om markedet for multifunktionsklinger siges at der findes ufattelig mange producenter og ligeledes rigtig mange typer klinger.

De mest gængse klinger på markedet er det oprindelige FEIN klinge, som også findes i et bredt udvalg. Dernæst har stort set samtlige producenter af el-værktøj kopieret teknologien eftersom patent udløb. Det vil sige at Milwaukee, Bosch, DeWalt, Makita osv. selv har en version af denne multifunktionsmaskine. Ligeledes har de deres eget udvalg af tilbehør og oftest finder du det dyreste tilbehør fra de store producenter.

Hos S.M Værktøj ApS har vi derfor valgt at kigge andetsteds og fundet dygtige leverandører i både Europa samt østen, der har specialiseret sig i netop tilbehør til el-værktøj, dette gør at vi kan levere kvalitetstilbehør til dig til en overkommelig pris.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.