Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Hos S.M Værktøj ApS har vi et stort sortiment af bajonetsavsklinger/bajonetsavklinger til din bajonetsav.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Vis flere

TPI

Klingelængde

Viser 1–9 af 11 resultater

Loading tool

Vi har bajonetsavsklinger i bedste kvalitet

Er du f.eks. i gang med at udskifte gamle vinduer og ikke har mulighed for at skrue karmskruen ud da den er helt mørnet anbefaler vi at du prøver vores 225mm nedbrydnings klinge, som spiser sig igennem træ og hvad der ellers måtte være af søm og skruer, ønsker du derimod en bajonetsavsklinge der er endnu mere hårdfør anbefaler vi vores 225mm Demolition klinge som lige gør arbejdet en tand bedre en nedbrydningsklingen. Skal du derimod save i nye karmskruer f.eks. anbefaler vi at du bevæger dig over i vores kombiklinger som er finere i fortandingen og derfor mere velegnet til at save i ren metal, hertil kan vores RW 150mm eller 225mm Double Cut klinger anbefales.

Vi har bajonetsavsklinger til både metal og træ
I forlængelse af vores kombiklinger har vi også modeller der går sig udelukkende i træ eller metal. I vores træ sortiment finder du en 150mm klinge samt en 240mm klinge og til metal finder du en 150mm samt 225mm klinge. Ligeledes forefindes der en diamant bajonetsavsklinge til mursten, fuger, LECA blokke og gasbeton. En hårdfør klinge med tungsten, der gør arbejdet med at skære i netop disse materialer yderst komfortabelt. Desuden findes der en enkelt stiksavsklinge under samme kategori som gør sig til træ.

Såfremt du har spørgsmål til vores sortment eller ønsker vejledning i valg af bajonetsavsklinger kan du altid ringe til os på 72 22 02 22 eller kontakte os på info@smvkt.dk.

Hos S.M Værktøj har vi et stort udvalg af bajonetsavsklinger

Hos S.M Værktøj ApS har vi et stort sortiment af bajonetsavsklinger/bajonetsavklinger til din bajonetsav. Vi forhandler primært vores egne mærker som udgør mærket Bazoka samt RW Blades. Leverandørerne af klingerne er blevet nøje udvalgt ud fra ekspertise indenfor området, hvorfor du som kunde er sikret pris og kvalitetsbevidste bajonetsavsklinger.

RW blades bajonetsavsklinger er alle kendetegnet ved at være forstærket med 8% kobolt, hvilket gør dem yderst robuste til netop den opgave du står overfor, kobolten forstærker materialet væsentligt hvorfor holdbarheden på klingen øges. Det største sortiment er af mærket BaZoka, klingerne findes til alle typer opgaver som bl.a. udgør savning i metal og træ samt kombiklinger til nedbrydning og mindre opgaver hvor både træ og metal indgår. Dit valg af bajonetsavsklinge er meget opgavespecifikt, men som udgangspunkt afgør fortandingen på klingen hvilken opgave den har forudsætning for at udføre.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.