Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Søger du arbejdstøj med god funktionalitet og høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Under arbejdstøj hos S.M Værktøj ApS har vi et stort udvalg af høj kvalitets arbejdstøj, til enhver slags arbejde og behov du kunne have brug for. Når du vælger dit arbejdstøj, er det vigtigt, at du kan stole på kvaliteten.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

ARBEJDSTØJ TIL ENHVER SLAGS ARBEJDE

Vi handler med alt lige fra arbejdstrøjer, arbejdsbukser, Hi-Vis, kedeldragter, regntøj til arbejdsjakker, blandt andet i camouflage mønster, som passer perfekt i naturen hele året rundt. Vi har også et udvalg af vejrbestandige og holdbare arbejdsjakker med indbyggede varmezoner og isolerende termiske lag, så du kan udføre dit arbejde i alle slags omgivelser.

Du kan finde varmejakker fra både L. Brador og Milwaukee, som har et bredt udvalg indenfor varmejakker, som bland andet har en smart mulighed for varmejustering, så du selv kan tilpasse varmeniveauet. De indsyede varmezoner distribuerer varme til alle kroppens kerneområder og stimulerer blodcirkulationen, hvilket holder dig varm og komfortabel i alle slags vejrtyper.

Desuden tilbyder vi også et bredt udvalg af Hi-Vis standard sikkerhedstøj til personlig beskyttelse, i tilfælde af, at du har brug for at være mere sikker og synlig i dine arbejdsomgivelser.

Vi ser ultimativ komfort fra top til tå, og fra det inderste til det yderste lag, som en vigtig del af arbejdet. Derfor kan vi også tilbyde et bredt udvalg af tilbehør til at fuldende din arbejdsgarderobe. Vi har blandt andet seler, bælter, tasker, huer og strømper, stort set alt hvad du kunne have brug for til en nem, praktisk og komfortabel udførelse af dit arbejde.

STORT UDVALG AF ARBEJDSTØJ

Søger du arbejdstøj med god funktionalitet og høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Under arbejdstøj hos S.M Værktøj ApS har vi et stort udvalg af høj kvalitets arbejdstøj, til enhver slags arbejde og behov du kunne have brug for. Når du vælger dit arbejdstøj, er det vigtigt, at du kan stole på kvaliteten. Det sikrer vi ved blandt andet et bredt sortiment fra L. Brador, som udvikler specielt designet slidstærkt arbejdstøj med høj funktionalitet, god pasform, og som er behageligt at have på, så det ikke irriterer dig i løbet af dit arbejde. Arbejdstøjet er designet i forbindelse med brugerne, hvilket resulterer i tøj der både ser godt ud, og samtidig virker mere tilpas at arbejde i.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.