Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Under S.M Værktøj ApS kan du finde et bredt sortiment af faldsikringsudstyr, da det er nødvendigt at anvende de faldsikringsprodukter der passer præcist til din opgave.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Faldsikringsudstyr til enhver opgave

Vi kan tilbyde indtil flere højkvalitetsvarer fra Cresto som har spidskompetence i sikkerhed i arbejdsmiljøet, og som blandt andet har et af markedets bredeste sortimenter inden for redning og evakuering.
Alt faldsikringsudstyr og dele fra Cresto er CE-Mærket, hvilket betyder, at alle produkter er certificeret og godkendt i henhold til Arbejdstilsynets opstillede krav. Alt vores faldsikringsudstyr er altid i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler og love på området.

Hos S.M Værktøj ApS kan du finde liner med indbyggede falddæmpere, faldblokke med automatisk fangindretning, og meget mere udstyr specielt udviklet til din personlige sikkerhed.
Vi har et stort udvalg af alt lige fra falddæmperliner, faldsikringsblokke og faldsikringssæt til redningsudstyr, seler og støtteliner, som alle er udformet til Ar forenkle brugen og dermed gøre beskyttelsen så komfortabel og sikker som muligt. Det er vigtigt at notere, at alt faldsikringsudstyr helst skal holdes rent, opbevares tørt og beskyttes mod dagslys, da UV-stråler beskadiger materialet i seler og liner, og derved taber deres styrke og formindsker udstyrets levetid. Til netop dette kan vi tilbyde et udvalg af tasker, materialelommer og holdere, der kan rumme alt dit faldsikringsudstyr og arbejdstilbehør. Dette gør det muligt for brugeren, at have diverse tilbehør på din person under arbejdsudførelsen.

Leder du efter seler kan vi tilbyde flere forskellige varianter, som den der arbejder skal have på.
En sele skal både sørge for sikkerhed, men den skal også være komfortabel, da man eventuelt skal have den på i flere timer ad gangen i løbet af arbejdsudførelsen.

Hos S.M Værktøj har vi et stort udvalg af faldsikringsudstyr

Under S.M Værktøj ApS kan du finde et bredt sortiment af faldsikringsudstyr, da det er nødvendigt at anvende de faldsikringsprodukter der passer præcist til din opgave.

Faldsikringsudstyr er et personligt værnemiddel, som skal beskytte dig i et arbejdsmiljø med risiko for fald eller nedstyrtning.

Om du skal arbejde i højden, i bygninskonstruktioner eller et sted hvor der generelt er risiko for fald, så har vi alt faldsikringsudstyr som du behøver til en sikker arbejdsudførelse.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.