Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Mærke

Montagehandsker er rigtig gode arbejdshandsker, med en formidabel fingerføling som næsten kan bruges til alle former for arbejdsopgaver. Det være sig industri, tømrer, murer, entreprenør, elektriker fagene hvor det er ekstra vigtigt at have montagehandsker med rigtig god fingerføling. Vi forhandler primært vores eget mærke af montagehandsker – NORSE, hvor du finder en bred vifte af montagehandsker, heriblandt NORSE Light, NORSE Flex Original samt vores bedst sælgende NORSE Flex Supreme. Ydermere ligger vi en dyd i at have et bredt sortiment hvorfor vi også forhandler montagehandsker fra flere kendte mærker som BlueStar, OX-ON, Otto Schachner og Boisen Safety.

Montagehandsker findes typisk som strikkede handsker af nylon eller polyester. Ligeledes kan de forefindes i genbrugsnylon fra gamle plastikflasker. De er ofte udstyret med ribkrave for optimal pasform omkring håndleddet og kan eksempelvis have en belægning af nitril, opskummet nitril eller latex (naturgummi), som alle er en overfladedypning der giver montagehandsken en let og fleksibel opbygning som gør man beholder en god fingerføling samt greb.

Montagehandsker kan også være lavet af tynd gedeskind, som også giver dig en rigtig god fingerføling og greb, derudover gør det at handsken er super blød og utrolig rar at arbejde med.

I forlængelse heraf findes der også luksus kombinationen af de ovenstående. En gedeskindshandske med en overhånd i f.eks. lycra, som er en fiber der er mere elastisk og holdbar end nylon, polyester og latex. Dette gør den til en meget slidstærk arbejdshandske som typisk er udstyret med negleforstærkning og velcrolukning.

Tag et kig på vores udvalg af montagehandsker og kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.