Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms

Står du og mangler el-værktøj med lang holdbarhed og levetid? Så er du kommet til det rette sted.

Pris

kr.kr.

Produkt kategorier

Vis flere

Mærke

Vis flere

Værktøjsholder

Klingetænder

El-Værktøj til enhver slags arbejde

Som håndværker kan el-værktøj bruges stort set alle steder i det daglige arbejde. Der findes næsten ikke et el-værktøj i dag, som du ikke kan finde en elektronisk version af.

Uanset om du er privat eller professionel håndværker, så har vi alt inden for el-værktøj, som du kunne få brug for. Om du ønsker et batteridrevet eller et eldrevet værktøj, så kan du finde begge dele i vores sortiment. Vi har el-værktøj til enhver mulig opgave. Står du og mangler en bore- eller skruemaskine, vinkelsliber eller slagnøgler, så har vi det helt sikkert.

Vores el-værktøj findes i flere typer, du kan bl.a. vælge mellem en almindelig boremaskine eller en slagboremaskine. Yderligere har vores vinkelslibere forskellig styrke og størrelse på klinghjulene, så du er sikret en vinkelsliber til alle dine arbejdsopgaver. Vi kan garantere, at alle vores produkter udfører et præcist og effektivt stykke arbejde.

Alt vores el-værktøj henvender sig til både private og professionelle kunder. Den fremragerende kvalitet af vores produkter gør dem til en fornøjelse at anvende på værkstedet eller til privat brug.

Stort sortiment af alt inden for El-Værktøj

Står du og mangler el-værktøj med lang holdbarhed og levetid? Så er du kommet til det rette sted.

Under El-Værktøj hos S.M Værktøj ApS finder du et stort udvalg af alt inden for el-værktøj, sorteret efter type i de mange underkategorier.
Alt vores el-værktøj er nøje udvalgt efter kraftig ydeevne, præcis opgaveudførelse og høj kvalitet.

Vi tilbyder alt inden for batteridrevne værktøjer, eldrevne værktøjer, test- og måleinstrumenter, batterier og ladere af høj kvalitet.

Vi har bl.a. et bredt udvalg af el-værktøj fra Milwaukee, som er vores førende producent samt et meget populært mærke, som er fortrukket blandt mange. De har mange års erfaring med værktøjsfremstilling af bl.a. el-værktøj. Noget af det mest attraktive ved Milwaukees el-værktøj, er dets fremragende funktionalitet og lange holdbarheds periode. Milwaukees produkter er udviklet med udgangspunkt i den professionelle el-værktøjs brugers behov, hvilket skaber en høj standard af kvalitet.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven
Kurv
Luk

Ingen varer i kurven.