Afsending af lagervarer samme dag
Kundeservice +45 72 22 02 22
Ekskl. moms
Dansk elgulvvarme Kurv

Din kurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Leder du efter materialer til befæstigelses opgaver? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos S.M Værktøj ApS kan du finde alt inden for befæstigelse, som du kunne tænke dig at få brug for.

FILTRER PÅ PRIS

Mærker

Kategorier

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Mest populære produkter

Befæstigelses materialer til enhver opgave

Der findes et hav af befæstigelses produkter på markedet i dag, men ikke alle produkter er lige gode. Hos S.M Værktøj ApS har vi derfor valgt at samle alle de bedste mærker og produkter, som vi selv gør brug af.
Alle de produkter vi tilbyder er blevet testet og godkendt. Derfor er du garanteret fuldstændig sikkerhed når du anvender vores befæstigelses materialer.

Vi har befæstigelses materialer til alt lige fra mursten, vinduer, gulv, facader og til gips. Hos S.M Værktøj ApS er du garanteret at finde fastgørelses materialer, som passer helt præcist til dig og alle dine forskellige arbejdsopgaver, hvad end de må indebære.

Står du og skal i gang med et byggeprojekt og har brug for nogle skruer specielt egnet til træ materialer? Så kan vi tilbyde udendørs træskruer fra Arvid Nilsson, der har omtrent 100 års erfaring. De er nogle af de førende på markedet inden for befæstigelse, og du er med garanti sikret både den højeste kvalitet, sikkerhed og dynamik når du anvender deres produkter. Skruerne er med ruspert belægning, cut-spids og fræseribbe, og de anbefales til konstruktionstræ samt trykimprægneret træ.

Stort udvalg af materialer til befæstigelse

Leder du efter materialer til befæstigelses opgaver? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos S.M Værktøj ApS kan du finde alt inden for befæstigelse, som du kunne tænke dig at få brug for.

Om du arbejder som professionel håndværker eller privat gør-det-selv mand, så får du uden tvivl brug for materialer til at sætte diverse genstande op. Alle vores befæstigelses materialer henvender sig til både professionelle og private personer. Vi kan tilbyde et meget bredt udvalg af alt såsom søm, skruer, vinkler, sømplader, plugs, etc., samt mange andre typer for fastgørelse.

Så selvom din mur er lavet a gips eller massive mursten, så har vi alle former for befæstigelse, så det du hænger op også bliver ved med at hænge.

Produktet blev tilføjet til din kurv.

Vis kurven