Beskrivelse

Hoover H-WINE 500

H-WINE vinkølere er designet til at opbevare din vin på den bedst mulige måde, hvilket garanterer perfekte temperatur- og fugtighedsniveauer for at bevare al dens smag og sensoriske kvaliteter. Deres elegante design og raffinerede sans for detaljer gør dem velegnede til ethvert rum, fra køkkenet til stuen.

Indvendigt LED Lys

For at gøre dine dyrebare vinflasker mere synlige med et lavere energiforbrug.

En elegant og praktisk vinkøler

For at reducere virkningerne af UV-stråler er Hoover-vinkølere udstyret med specielt røget glas. Dette glas reflekterer det meste af den skadelige UV-stråling og forhindrer enhver forringelse af vinen.

Lav vibration

Takket være kompressoren af høj kvalitet, når vibrationerne et minimumsniveau og kombineret med den lave støj, garanteres der en perfekt opbevaringstilstand.

G-Klasse

I overensstemmelse med det nye energimærke, er denne vinkælder certificeret i G-klasse.

Bambus hylder fra bæredygtige kilder

Hylderne i H-WINE vinkølere er lavet af bambus fra FSC-certificerede bæredygtige kilder og er ikke behandlet eller malet. Dette er for at forhindre alle former for kemisk kontaminering og sensorisk ændring af dine vin.

Advanceret kulfilter

For at sikre optimal luftkvalitet inde i kabinettet, er Hoover vinkølere udstyret med kulfiltre. Dette filter reagerer til enhver lugt samt renser den vinrummet perfekt.

Elektronisk panel i din kontrol

Det elektroniske kontrolpanel på H-WINE vinkølere tillader enkel og intuitiv indstilling af de mest passende programmer til konservering af dine flasker: fra hvidvin til rødvin, mousserende vin og champagne.

Yderligere information
Vægt 32 kg
Størrelse 550 × 490 × 845 mm
Mærke

Spænding (V)

Hoover H-WINE 500 | Vinkøleskab

Vejl. pris
5.199,00 kr. 6.498,75 kr.
(ekskl. moms)