x

Webshop

Mundbind TYPE IIR
Mundbind TYPE IIR

Mundbind TYPE IIR – 1 stk.

9,95 DKK (12,44 DKK)

Mundbind – 3 lags – lyseblå maske med hvid kant og elastik, som lægges over mund og næse. Beskytter mod virus, bakterier og støv. Beskytter både dig selv og dine medmennesker.

113784 på lager

Varenummer (SKU): 02-183-036 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mundbind TYPE IIR er godkendt i henhold til kravene i regulering EN 14683:2019 indenfor MDD CLASS I.

Mundbind TYPE IIR er en 3-lags ansigtsmaske med øre elastik. Den består af en ansigtsmaske, et formet stykke og et øre-bælte. Ansigtsmasken er lavet af to lag med medicinsk non-woven materiale og et mellemliggende medicinsk melt-blown lag. Det formede stykke er lavet af et bøjeligt plastmateriale. Øre-bæltet er et elastisk materiale. Produktet er velegnet til grundlæggende beskyttelse af medicinsk personale eller beslægtet personale samt til beskyttelse mod spredning af kropsvæsker.
Brugsanvisning:
  1. Tag fingrene gennem øre elastikkerne. Næseklemmen skal være øverst. Placér masken over din næse og mund.
  2. Placér elastikkerne omkring ørene. Træk i masken fra oven og forneden for at folde den helt ud. Dette vil give maksimal dækning af ansigtet og minimere antallet af lag, du skal ånde gennem.
  3. Form næseklemmen rundt om næsen for at minimere luftlækage.
  4. Skift maske, når den er kontamineret samt mellem hver anvendelse.
  5. Smid masken væk efter brug.
 
Opbevaring:
Opbevares indendørs med relativ fugtighed, der ikke overstiger 80%, undlad kraftigt tryk, direkte sollys eller regn og sne, ingen ætsende gas erosion og gode ventilationsforhold. Hvis du leder efter Mundbind TYPE I, klik her.

Senest viste produkter

Du kunne også være interesseret i...